Tall Ships’ Races

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på Tall Ships’ Races. Les videre for å få vite mer om hva dette er og hvor du kan se det hen!

Hva er Tall Ships’ Races?

Dette er en internasjonal seilkonkurranse. Det arrangeres for store seilskip. Du har nok sett disse hvis du bor i en kystby i Norge ettersom de ofte er innom store byer. I 2019 var de innom Bergen på Vestlandet. Dette ble en stor folkefest. Tall Ships’ Races har holdt på siden 1973, men de begynte først under navnet The Cutty Shark Tall Ships’ Races.

Hvor går Tall Ships’ Races?

Det er ganske spennende å følge med på Tall Ships’ Races. Dette er noe som mange tar seg tid til å gjøre. Du kan følge med på nett, nesten som du ville ha fulgt med på Unibet TV tennis live stream på nett. Det er enkelt å komme i gang.

Hvert år så har reiser de forskjellige ruter. I 2013 gikk ruten fra Århus i Danmark til Helsingfors i Finland, deretter til Riga i Latvia og deretter til Stettin i Polen. Dette er bare et eksempel på en rute. Hvis du vil se alle rutene så kan du lett finne dem på nett.

Hvorfor arrangeres Tall Ships’ Races?

Dette er en regatta som arrangeres for å stimulere internasjonalt vennskap. Det er ofte slik at man blir i byene man reiser igjennom og mange får seg venner for livet på turen. Forutsetning for at du skal kunne delta er at halvparten av mannskapet må være mellom 15-25 år. Dette fordi det skal være fokus på å få ungdom interessert i skip og det å seile. Det har hatt en generelt stor suksessrate.

Det å delta i Tall Ships’ Races enten som seiler eller som tilskuer er absolutt noe vi oppfordrer deg til!